Taler om Etterfølgelse

Dine siste ord

Hva ville dine siste ord vært?Paulus viser oss hvordan han både med ordene sine og handlingene sine gir videre alt det Gud har gitt ham.

Tegn og under fulgte dem

Eirik Austeng taler. Har du en god rytme i livet ditt, med rom for Guds spontane handling? Snakk om hvordan det å dele tro kan gjøres naturlig? Hva lengter du etter at Gud skal gjøre gjennom deg? Snakk og be om det.

Fra Saulus til Paulus

Anders Myklebust taler om Saulus sin omvendelse på vei til Damaskus. Ingen er for langt borte fra Gud, om Guds kall og utvelgelse.

Sendt for å vitne

Eirik Austeng taler. Apostlenes gjerninger er historien om Jesu fortsatte gjerning gjennom kirkens første tid. Kirken ble sendt for å vitne om Jesus, i kraft av Den hellige Ånd. Hva betyr det å være et vitne, sammenlignet å “gjøre” et vitne? Hva tror du det trengs mer av i vårt område for at vitnesbyrdet skal fortsette å bevege seg utover? Personlig initiativ, åndelig åpenbaring eller motstand/forfølgelse? Den hellige ånd gir oss kraft til å vitne. Er det et området ved…

Den dyrebare tiden

Eirik B. Fjellestad taler ut ifra Paulus brev til Kolosserne, kapittel 4, vers 2-6. Kristne kalles til å forkynne det vi tror på til menneskene rundt seg. Med visdom og vennlighet, men også med salt og kraft. Hva betyr dette, og hvordan utfordrer det oss i hverdagen?

Følge Jesus – en grunnholdning i hjertet

Eirik Austeng taler 1. Har du tatt opp ditt kors, ved å plassere Jesus i sentrum av livet. 2. Som disippel: fokuserer du mest på det kristne “livet” og gjerningene, eller fokuserer du på hjertet ditt? 3. Er det områder i ditt hjertet og i din kjærlighet som ikke har vokst den siste tiden?

Vi følger Jesus

Geir Sandberg taler. Hva betyr det for deg å følge Jesus i hverdagen? Hva tenker du om utsagnet: «Verden trenger mennesker som vet de er elsket, og som ikke lever for å bli elsket»? Hva tenker du om utsagnet: « Vi er kalt til å leve som om Gud finnes i en verden som ikke regner med at Han finnes»?

Veien videre for Støperiet

Eirik Austeng taler: Hva tenker du om å være sendt til verden, ikke til kirken? Hva tenker du Støperiet bør være? Hva kunne du tenke deg å bidra med?

Støperiet: Den store og den lille samlingen

Eirik Austeng taler. Spørsmål: – Hvordan vil du beskrive individualismens rolle i kirken?– Hva er din grunnholdning til gudstjeneste og husgruppe? (svar ærlig?)– Hvorfor er gudstjeneste og husgruppe viktig i dine øyne? Hva gjør Gud når menigheten samles?

Jubileumstale, 125 år

Jon-Arne Frøyland taler. Historien forteller om mye trofasthet i menighetens historie, men det har også vært brytninger. Hva er forholdet mellom Guds trofasthet og vår trofasthet?