Taler om Familie

Menighet som familie

Ungdomsleder (og snart pastor) Anders Myklebust underviser om menigheten som familie; hvordan vi som kristne er som en familie sammen, ikke bare med de vi velger oss selv. Anders snakker blant annet utifra 1 Johannes brev og Jesu lignelse om den bortkomne sønn og hans bror.

Paulus hustavle

Jon-Arne Frøyland fortsetter taleserien fra Kolosserbrevet. Paulus lister opp hvordan man skal forholde seg til hverandre i en husstand. Hva ligger i dette å underordne seg? Kan det være aktuelt i vår tid?

Hvorfor er gjestfrihet relevant for kirken?

Gjestfrihet er en bibelsk verdi. Gjestfrihet må være utadrettet mot naboer og fremmede, men også innadvendt mot menigheten. Spørsmål: – Når var siste gang du/din familie inviterte noen hjem, som ikke er i din vanlige omgangskrets? – Hvilke prioriteringer må du/dere gjøre for å ha tid til gjestfrihet? Ønsker dere å gjøre disse prioriteringene? – Hvem er den ene du/dere vil invitere hjem, for å lytte til deres historie?