FREAK for ungdom

Freak er Hamar frikirkes ungdomsarbeid som samles hver fredag i kirkerommet kl 20.00.

Der det er lek morro, lovsang og noen som deler noe fra bibelen og eget liv angående kristen tro og det å ha en relasjon med Jesus, etterpå er det café nede.

I tillegg til fredagskveldene skjer det en del andre ting også. Tverrkirkelig arrangement som fellesmøter, Hamarfest på Kulturhuset og ferstivalen Together. Vi har også noen turer som ungdomsgruppe i løpet av året.

I DISSE KORONATIDER

Når vi nå ikke kan møtes fysisk, så ser ting litt anderledes ut. Vi kjører fortsatt husgrupper på Zoom (videokonferanse). Vi legger også jevnlig ut taler og møter på nett.

Om du trenger en samtale eller å koble en av oss ledere, så er det bare å ta kontakt.

Følg FREAK på facebook og instagram.

Teamhuset

Det gule huset ved siden av kirka.

Kirkestua

Det fine bygget ved siden av den røde kirka