fbpx
Ledelse

Ledelse

Hovedpastor

Jon-Arne Frøyland

Jeg er gift med Janne og har 2 barn, Jonas og Juliane. Vi bor i Sandvika, en perle nær Mjøsa i Ottestad. Jeg var ungdomspastor i menigheten fram til 2007, da jeg tok over som pastor. Min utdannelse har jeg fra BI Oslo, Høyskolen på Lillehammer og Rena, innenfor økonomi og administrasjon, med fordypning i personalutvikling og ledelse. Etterutdanning i Kristen historie og teologi ved Høyskolen i Staffeldtsgate. Tidligere har jeg jobbet i Ungdom i Oppdrag som prosjektleder og assistent til…
Pastor

Eirik Austeng

Eirik er 27 år og gift med trine. Han ble ansatt i 2016 og har ansvar for unge voksne arbeidet, konfirmantene og husgruppene i kirka. Meget interessert i volleyball.
Barneleder

Else Samnøen

Jeg ble den heldige utkårede til å gifte meg med Øystein Samnøen i 1996! Vi er velsignet med to herlige barn, Ludvig og Engel Linnea! Vi bor i Sandvika, like ved Hamar. Jeg kommer fra Mysen i Østfold, Jeg er utdannet lærer og diakon,men har kun jobbet som lærer i skolen en rekke år. Nå jobber jeg i Barnevakten, en organisasjon som formidler råd og tips om mediabruk til barn og voksne. Elsker kaffe og gode hjerteprater med venninner og…
Friteam

Friteamet

Konseptet er: Unge mennesker som bor sammen som ledere og arbeidere i kirka. Teamhuset er et trygt sted for felleskap, hvor man opplever lederne i hverdagslivet.

Diakonrådet

Diakonrådet har ansvaret for å de praktiske rammene i menigheten, økonomi, praktiske tjenester og omsorg for enkeltmennesker. Rådet består for tiden av Brede Moldstad, Ragnhild A. Hjelde, Yanire Sierra Sastre, Jon Terje Myklebust, Harold Johansen (leder). I tillegg møter vår kasserer, Jon Åge Myklebust, på våre møter.

Eldsterådet

Eldsterådet er menighetens styre, med ansvaret for visjoner, strategier, program og innhold i kirken. Vi skal sørge for at menigheten får god åndelig næring og passe på at det ikke sniker seg inn usunne ting i blant oss. Vi er også opptatt av å se mennesker og sørge for at menigheten er et inkluderende fellesskap. Eldsterådet består for tiden av: Pastor Jon-Arne Frøyland, Øystein Samnøen, Geir Sandberg og Anders Eek. I tillegg møter vår menighetsarbeider, Eirik Austeng, fast på møtene.