Eirik B. Fjellestad

Jeg jobber med kirke fordi jeg ønsker at mennesker skal oppleve friheten i det å leve livet for Gud. At det å være kristen virkelig oppleves som at en bør letter fra skuldrene dine. At du ikke lenger står alene. At Gud blir fjellet under føttene dine, og at andre kristne blir familien du står sammen med. At du ikke er alene. At du aldri vil være alene.

Jeg er gift med Elise, som jeg har guttene Jonathan og Joshua sammen med. Jeg er født, oppvokst og veldig glad i Hamar. Jobben min er å trekke i tråder i Hamar Frikirke. Jeg lager systemer og tilrettelegger for at ansatte og frivillige kan gjøre en beste og enklest mulig jobb.

Jeg jobber også for Frikirken sentralt med unge voksne og ledertrening, og er vikar på en omsorgsbolig i Hamar. Jeg har School of Biblical Studies fra University of the Nations, en bachelor i teologi og ledelse fra NLA Staffeldtsgate, og jobber på en master i ledelse gjennom universitetet i Tromsø. Jeg har tidligere jobbet som ungdomsleder.

Eirik Austeng
Hovedpastor