Utleie

Kirkebygget og Kirkestua er tilgjengelig for utleie til arrangementer, aktiviteter, møter og konferanser som ikke strider mot Hamar Frikirkes verdier eller profil (eks. ingen alkoholservering). På denne siden finner du beskrivelser av lokalene, priser, retningslinjer og kontaktskjema.

Priser for utleie

Vi gjør lokalene våre tilgjengelig for utleie når de står ledige. Oversikt over tilgjengelighet finner du nedenfor. Prisene er per dag uavhengig av lengde (tidligst fra 7:30, senest til 23:00). Leietaker vasker etter seg selv eller betaler for vask.

InterntEksternt
KIRKESTUA i kontorbygg, ink. toaletter & kjøkken.1500,- kr3000,- kr
KIRKEKJELLEREN ink. toaletter & kjøkken.1000,- kr2000,- kr
KIRKESALEN i kirkebygget, ink. toaletter & kjøkken.2000,- kr4000,- kr
VASKETJENESTER per utleieenhet.500,- kr500,- kr
LEIE AV TEKNIKER per tekniker (lyd, lys eller skjerm), inntil 3 timer.1000,- kr1000,- kr

Interne priser gjelder om ansvarlig leietaker (som også faktureres) er medlem av Hamar Frikirke.

Kirkestua

Kirkestua er det grå bygget til høyre for kirkebygget, sett fra Horns gate. Her er møtesalen tilgjengelig for utleie, med tilhørende entré, HC-toalett, toalett og kjøkken. Kapasitet: ca 50 stk rundt bord, 80 stk i rekker. TV, projektor og et enkelt lydanlegg er tilgjengelig på forespørsel. I ukedagene fra 8-16 er kontorene ofte i bruk av kirkens ansatte. Lokalene kan fortsatt leies, men en må være klar over at entré. kjøkken og toaletter deles med staben.

Kirkesalen

Hovedsalen i kirka. Inngang fra Horns gate. Stoler er løse og kan organiseres etter ønske. Kapasitet: 240 stk i rekker, 100 stk rundt bord i salen nede. Kjøkken, garderobe og toaletter i kjeller er tilgjengelige. Projektor, lys- og lydanlegg kan lånes på forespørsel. Tekniker kan leies.

Retningslinjer for utleie

• Leietakere av Kirkestua har ikke adgang til Hamar Frikirkes kontorrom eller bønn/samtalerom.
  • Leietakerne er ansvarlig for å erstatte eventuelle skader på bygg, inventar og utstyr utover normal slitasje.
  • Dersom leietaker har avtalt å vaske selv, men vask ikke er utført tilfredstillende, faktureres priser for leie av lokaler inkludert vask (vaskeinstrukser sendes etter utleien er avtalt).
  • Leietaker leser og setter seg inn i eventuelt brannvernsdokument som blir tilsendt ved utleie, og står ansvarlig for brannsikkerhet under utleie.
  • Det er ikke lov å overnatte i kirkelokalene.
  • Hamar Frikirke bruker kontaktinformasjonen i kontaktskjemaet til å fakturerer i etterkant av leie.

Tilgjengelighet

I kalenderen under ser du når de forskjellige lokalene er planlagt brukt. Kalenderen gjelder for alle lokalene, og navnet på det aktuelle lokalet som er i bruk står i tittelen på hver booking. Sjekk om dagen du ønsker leie er ledig før du sender forespørsel. At det står ledig i kalenderen garanterer ikke at lokalene er tilgjengelige for utleie den aktuelle dagen, men det er sannsynlig. Om arrangementet ditt er i regi av Hamar Frikirke, bruk bookingkalenderen vår heller enn utleie.

Utleieansvarlig

Utleieansvarlig: Maria Bøgeberg
E-post: utleie@hamarfrikirke.no

Kontaktskjema

Alle felt merket med * må fylles ut.

Lokaler som ønskes leid*
KirkestuaKirkekjellerenKirkesalen

Vaske dere selv eller betaler dere? (500,- kr per utleid enhet)*
Vi vasker etter ossVi betaler for vasking

Er du, som faktureres for leien, medlem av Hamar Frikirke?*
Jeg er ikke medlemJeg er medlem

Jeg aksepterer retningslinjene for utleie (se ovenfor)*
Jeg tillater at Hamar Frikirke lagrer informasjonen i dette skjemaet opp til ett år etter dato for utleie.