Kalender

Kalender

Lunsj, bønn & lovsang

Velkommen til lunsj, bønn og lovsang i Kirkestua, med staben og teamhuset vårt. Vi møtes kl. 11:30 til matpakkelunsj sammen. Kl. 12:15 synger vi og ber sammen for helga og aktuelle temaer. Du er veldig velkommen!

B-tween for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B -tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i kiosken før vi avslutter med en liten pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og undervisning. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro. Er du forkjøla/syk MÅ du holde deg hjemme. Vi kan samle maks 50 personer, dette bør rekke for alle i FREAK. Skulle vi bli flere enn forventet, så er vi dessverre nødt til å stenge døren på 50 stk. Så her blir det førstemann til mølla. Når dere…
Kirkesalen

Gudstjeneste | Påmelding & Livestream

Velkommen til gudstjeneste! Vi kombinerer full fysisk gudstjeneste med live-sending på nett. Vi har begrensede antall plasser grunnet avstand når vi møtes og synger sammen. Meld deg på via lenke nedenfor. Merk: Er du syk eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

Støperiet | Unge voksne

Er du mellom 18-30ish? En onsdag i måneden har vi vårt møtepunkt for unge voksne: STØPERIET! Lovsang, bønn, forkynnelse og fellesskap kl 19 i kirka.

Fellesgudstjeneste Filadelfiakirken | Påmelding & livestream

Velkommen til felles gudstjeneste i regi av Sammen for Hamar i Filadelfiakirken, søndag 26. september. Andreas Nordli fra Ungdom i Oppdrag taler og Daniel Lexander med team fra Livets Senter leder lovsang. Merk: Vi har selv opplegg for frikirkens barn, de kan leveres i Frikirken til kl. 10:45, så starter gudstjenesten i Filadelifiakirken kl 11:00. Vel møtt! Lenke til påmelding og sendingen KOMMER.

Søndagsskole | Awana grupper

Velkommen til Awana søndagsskole. Grunnet Covid møter barna direkte i den aktuelle søndagsskolegruppen, og blir ikke med inn i hovedsalen og til gudstjenesten. Det vil være ledere som geleider barna fra kirka til sine aktuelle steder frem til kl. 11. Vi har ikke påmelding til dette. Bare møt opp, så registreres barnet i døra. Opplegget varer til kl. 12 for de under skolealder, og til gudstjenesten er ferdig for de over skolealder. Gruppene 0-3 år: Spirene møtes i kirkekjelleren (inngang…

Bønn & lovsang | Fokus på familier

Velkommen til Bønn & lovsang, vårt faste bønnemøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Den siste tirsdagen i måneden har vi et spesielt fokus på familier, hvor barn- og familiearbeider Helene Timmer leder møtet. Bønnemøte innledes med lesing fra Guds ord, lovsang, for så å bestå av fri bønn. Alle er velkommen. Det tas hensyn til alle smittevernsregler når vi samles til bønn.

StudentMiddag

Billig middag for Hamarfolk i studentalder i kirkestua (kontorbygget ved siden av Hamar Frikirke) Målet er å skape en møteplass hvor alle er velkommen, der studenter og unge voksne i Hamar kan få en billig og sunn middag, jevnlig.Studentmiddag drives av Støperiet i Hamar FrikirkeSted: Kirkestua (kontorbygget ved siden av Hamar Frikirke)Tid: 17-18 på onsdag i OddetallsukerPris: Varierer, men maks 45,-Du er veldig velkommen! Ta gjerne med flere.

Menighetsweekend

Vi planlegger menighetsweekend i høst. Endelig informasjon og detaljer kommer.

Bønn & lovsang

Velkommen til vårt bønn- og lovsangsmøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi samles i kirkesalen vår, med kirkas hovedinngang som inngang. Møtet vil bestå av ledet bønn, fri bønn og lovsang. Det tas hensyn til smittevernsregler når vi samles til bønn. Oppmøtte registreres i døren, også alle vaksinerte.
  • 1
  • 2