fbpx
Kalender

Kalender

Gudstjeneste | Kun livestream

Grunnet fortsatte Covid-19 begrensninger arrangerer vi kun live-sending på nett denne søndagen. Følg lenken nedenfor.

Felleskirkelig bønn og lovsang | På nett

Velkommen til felleskirkelig bønne- og lovsangsmøte for Hamar og omegn – på nett! Det er en stor styrke når vi på tvers av menighetene i byen kan samles fremfor Gud. Sammen skal vi løfte opp Hamar og omegn i bønn. Møtet består av innledende ord, ledet felles bønn, bønn i mindre grupper i flere runder. Følgen knappen eller lenken nedenfor for å komme til møtet. https://us02web.zoom.us/j/89070516127?pwd=bU9VSkp2T21EL0ZlSUdHRVE2eTZGUT09 Meeting ID: 890 7051 6127Passcode: 427574

Torsdagskaffe | AVLYST

Lavterskel tilbud for alle med servering av kaffe og vafler. Spill og aviser tilgjengelig.

Morgenbønn og lovsang | AVLYST

Velkommen til bønn og lovsang sammen med kirkens stab og ungdomsteamet i kirkestua. Samlingen består av lovsang, ord for dagen, bønn for hverandre og bønn for helgens hendelser. Kom gjerne noen minutter før kl. 9 og ta en kopp kaffe!

Freak for ungdom | AVLYST

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Vi starte kl 20:00 som vanlig, men vil være ferdig kl 22:00 på kvelden. Så de som skal hentes, kan bli hentet da. Det blir en litt annerledes kveld enn vi er vant til, men vi opplever det som viktig at vi kommer i gang igjen, selv om det blir litt restriksjoner og ting å passe på. Under videoen finner du litt informasjon om hva dere må forholde…
Kirkesalen

Gudstjeneste | Påmelding & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Vi kombinerer full fysisk gudstjeneste med live-sending på nett. Vi er begrenset til kun 50 personer på den fysiske gudstjenesten, og kjører derfor påmelding via lenke nedenfor. Merk: Er du syk eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime annenhver mandag hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad, Frode Stensrud og Anders Eek.

Bønnetimen

Velkommen til Bønnetimen, vårt faste bønnemøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi som menighet står sammen i bønn for land og folk. Bønnemøte innledes med lesing fra Guds ord, noen ganger lovsang, for så å bestå av fri bønn. Alle er velkommen. Det tas hensyn til alle smittevernsregler når vi samles til bønn.

Menighetsmøte | På nett

Velkommen til det første av tre menighetsmøter denne vinteren, hvor vi blant annet vil behandle og gå prosess rundt vår bemanning og vei videre fra høsten av. Menighetsmøtet vil arrangeres på nett, med tid til prosess i mindre grupper. Innkalling kommer.

B-tween for 5-7. klasse | AVLYST

Velkommen til B-tween. Et møtepunkt for barn fra 5.-7. klasse. Kiosk, spill, lek og pep-talk i kirkekjelleren.

Gudstjeneste | Påmelding & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Vi kombinerer full fysisk gudstjeneste med live-sending på nett. Vi er begrenset til kun 50 personer på den fysiske gudstjenesten, og kjører derfor påmelding via lenke nedenfor. Merk: Er du syk eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

Ladies Unite! | Påmelding

Merk: Krever påmelding! Vi inviterer til Ladies Unite i kirkestua for damer i alle aldre i Hamar Frikirke. Ann-Helen Sperrud skal snakke om Identitet. Vi blir også kjent med Marte Aasen og Linda Andresen. Janne Frøyland leder kvelden. Det vil bli lagt opp til litt samtale rundt bordene, kaffe og og enkel bevertning, med ønske om å bli litt bedre kjent med hverandre på tvers av generasjonene. På grunn av Covid-19 har vi begrenset antall plasser til 40 stk. Følg…
  • 1
  • 2