Kalender

Våre kommende arrangementer. Trykk her for månedsvisning.

Togetherfestivalen | For ungdom

Together er en årlig festival som er drevet av ungdom for ungdom. Festivalen strekker seg over en helg i året, der menighetens ungdom kommer sammen for tilbedelse, sosialt og god forkynnelse.
Eirik Austeng

12:00 Fellesgudstjeneste | Togetherfestivalen

Hamar Frikirke blir med på fellesgudstjeneste i regi av «Sammen for Hamar» søndag klokka 12.00 i Ottestadhallen. enne gudstjenesten er avslutningen på årets Togetherfestival. Pastor Eirik Austeng taler om hvile: «Ta hintet». Søndagsskole for alle barn i Ottestad ungdomsskole.

Bønn & lovsang

Velkommen til vårt bønn- og lovsangsmøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi samles i kirkesalen vår, med kirkas hovedinngang som inngang. Møtet vil bestå av ledet bønn, fri bønn og lovsang.

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Between

Between for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B -tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i vår «Mini Café Uno» før vi avslutter med en fellessamling med pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!

 Freak for ungdom

Denne fredagen blir en annerledes FREAK, siden mange er bortreist. Alle er hjertelig velkommen til kveldsmat m/ lovsang og nattverd hjemme hos familien Skjold i Ottestad. Det blir koselig og sosialt. Velkommen. Adresse: Høgvollvegen 89, 2312 Ottestad
Kirkesalen

Allesammensøndag på Palmesøndag

Velkommen til en annerledes allesammensøndag på palmesøndag. Vi starter med nattverd før hele menigheten blir delt opp i Awanagrupper, for å få et innblikk i søndagsskoleopplegget vårt.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.
Padle

Påskepadle | Unge Voksne

Velkommen til påskepadel for unge voksne i alle aldre. Dette er for alle nivåer, så bli med enten du har spilt før eller bare har lyst til å lære! Det blir rask opplæring for de som ikke har spilt, og siden en turnering hvor alle får spilt mot de aller fleste. Her er det mulig å stikke av med førsteplass og mye ære. Kom for å bruke tid med andre unge i kirka, enten du kjenner mange fra før eller…
Eirik Austeng

Påskedagsgudstjeneste | Livestream | Ikke søndagsskole

Velkommen til gudstjeneste på 1. påskedag! Pastor Eirik Austeng taler om oppstandelsen og vår frelser Jesus Kristus. Det blir ikke søndagsskole denne søndagen, men gudstjensten blir barnevennlig og en felles feiring av påsken. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation available.