Kalender

Våre kommende arrangementer. Trykk her for månedsvisning.

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Anders taler på freak.

Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.

Gudstjeneste m/livestream

Velkommen til gudstjeneste! Morten Edvardsen, pastor i Tønsberg Frikirke, taler i vår 3-ukers taleserie om Den hellige ånd. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English…

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Merk: Inngang til kjelleren via kirkens bakdør mot Kirkestuen. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.

Takkefest

Tirsdag 4 juni er alle frivillige hjertelig velkommen. Har du vært frivillig det siste året, med lite eller stort, er du hjertelig velkommen. Samlingen blir i kirkehagen fra kl 18-21. Vi kan love deilig mat, underholdning og en skikkelig kjekk takkefest.  Hvis været tillater vil festen foregå utendørs i kirkehagen. Bruk denne lenken for å melde deg på, slik at vi kan beregne mat. Fristen for å melde seg på er mandag 3 juni: https://forms.gle/31B9gTCMPtD41dNP9 Håper dere vil være med!!
Between

Between for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B -tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i kiosken vår før vi avslutter med en fellessamling med pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!

Gudstjeneste m/livestream

Velkommen til gudstjeneste! Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation available.

Bønn & lovsang

Vi ønsker å ta et nytt initiativ til bønn & lovsang i menigheten, denne gangen vil det se litt annerledes ut. Vi ønsker å legge til rette for flere bønneuttrykk. Vi vil møtes annenhver mandag fra 19.00-20.00 i kirkesalen. Samlingen vil inneholde tid til stillhet, forskjellige bønnestasjoner og lovsang. Pastor Anders Myklebust vil lede disse samlingene.

Gudstjeneste m/livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Anders Myklebust leder panelsamtale om Den hellige ånd. Utsendelse av ungdommer som reiser på misjonstur med Freak ungdomsarbeid i sommer. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband)…
Nasser Fard, Alphakurs

Persisk Beta-samling

Persisktalende fellesskapet i Hamar frikirke er nå ferdig med Alpha kurset, og fortsetter sin spennende vei med Beta undervisning, en spennende reise for å forstå viktige og dype sannheter om kristenlivet (10 interessante tema fra CampusCrusade for Christ oversatt til persisk). Velkommen 🤩
  • 1
  • 2