Kalender

Våre kommende arrangementer. Trykk her for månedsvisning.

Kirkesalen

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Eirik Austeng taler utifra søndagens tekst: Matt 2,1–12. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.
Liam og Edin

Deling fra Madagaskar

Familien Bjørseth Horten deler erfaringer rundt det å dra ut på korttidsopphold, som familie. De dro som volontører til Madagaskar i høst. 

Inspirasjonssamling for diakoni

Vi informerer konkret om diakoniarbeidet vårt fremover. Her får du muligheten til å engasjere deg i vårt diakonale arbeid. Kontaktpersoner: Sarah Tøsse & Eirik Austeng

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.

Bønn & lovsang

Velkommen til vårt bønn- og lovsangsmøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi samles i kirkesalen vår, med kirkas hovedinngang som inngang. Møtet vil bestå av ledet bønn, fri bønn og lovsang.
Studentmiddag på onsdager

Studentmiddag | Påmelding

Gratis middag for Hamarfolk i studentalder i Kirkestua (kontorbygget ved siden av Hamar Frikirke). Målet er å skape en møteplass hvor alle er velkommen, der studenter og unge voksne i Hamar kan få en gratis og sunn middag, jevnlig. Middagen drives av Støperiet i Hamar Frikirke. Du er veldig velkommen! Ta gjerne med flere.
Videre 23 lederkonferanse

Videre 23 | Frikirkens lederkonferanse

Helgen 10-12 februar. Videre23. Frikirkens nye lederkonferanse. Vi er en god gjeng fra stab og lederskap som reiser på denne konferansen. Bli gjerne med. Frikirkens nye lederkonferanse – VIDERE23 – går endelig av stabelen i februar. Dette er en helt ny satsning for Frikirken og FriBU, og vil være en viktig arena for å samle hele kirkesamfunnet årlig. Gjennom solid og retningsgivende undervisning vil tematikken «En vei videre» gi konkrete og praktiske tips for veien videre i din lokale kirke. Konferansen…

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Freak for ungdom, lovsang

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Lars Jørgensen taler med utgangspunkt i søndagens tekst: Matt 17,1–9. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.