Kalender | Månedsvisning

Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

Arrangementer

Fellesgudstjeneste for barn i skolealder | Frikirken

Alle i barneskolealder er hjertelig velkomne til gudstjeneste i Hamar Frikirke kl 11.00-12.30. Det blir lek, sanger, andakt, ulike stasjoner og boller! Merk: Henting senest kl. 13 NB: Dere er velkomne til mingling fra 10.45. Vi gleder oss! Vi sees! 
Fellesgudstjeneste i Filadelfiakirken

Fellesgudstjeneste | Filadelfiakirken

Velkommen til fellesgudstjeneste i Filadelfiakirken søndag den 24. september kl 11.00. Tom Norum taler. Det blir søndagsskole for de under skolealder i Filadelfiakirken og for skolealder i Frikirken. Skolebarna kan leveres fra 10.45 i Frikirken og hentes etter gudstjenesten, senest kl. 13. Det vil bli servert egen kirkekaffe i Frikirken for barn og foreldre som er der og for resten i Filadelfiakirken.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Merk: Inngang til kjelleren via kirkens bakdør mot Kirkestuen. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Between

Between for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B -tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i kiosken vår før vi avslutter med en fellessamling med pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.
hjertefokus

Smakebit av Hjertefokus | Filadelfiakirken | Påmelding

Denne dagen arrangerer menigheten Hjertefokusseminar. Vi har kalt det «Smakebiter av Hjertefokus». Hjertefokus er et kurs på en hel uke. Dette seminaret presenterer et utdrag av denne undervisningen på tilsammen 4 undervisningstimer. Undervisere er Tom og Ingrid Norum. De har lang erfaring som undervisere i Hjertefokus. Seminaret kommer ikke i stedet for ei Hjertefokusuke, men vil gi et innblikk i hva Hjertefokus er, og motivere for å delta på ei Hjertefokusuke. Det blir lunsj midtveis. Seminaret koster kr 100. Det…

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Anders Myklebust taler i miniserie om «Lengsel», med temaet «Fornyelse og Den hellige ånd». Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English…

Introsamling til Hamar Frikirke

Vi ønsker alle nye, og gamle som ønsker å komme tettere på, til introsamling til Hamar Frikirke, med pastor Eirik Austeng og administrasjonsleder Eirik B. Fjellestad. Vi presenterer menigheten vår; visjon og strategi. Vi presenterer også husgrupper og mulighetene du har for å involvere deg i menigheten.