Past Events

søndag 18. august

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste og semesterstart. Pastor Eirik Austeng taler. Vi får også besøk av våre Japanmisjonærer, Helga og Andreas Bagaas. Dåp og nattverd. Søndagsskole for ulike aldersgrupper. Kirkekaffe.
søndag 11. august

Sommergudstjeneste

Velkommen til enkel samling i kirkestua, med kirkekaffe i etterkant. Anders Eek leder.
søndag 4. august

Fellesgudstjeneste

Vi deltar på fellesgudstjeneste i NLM Hamarkirken, Brukshuset.
søndag 28. juli

Fellesgudstjeneste

Velkommen til felles sommergudstjeneste i Frikirken. Jon-Arne Frøyland taler.
søndag 21. juli

Fellesgudstjeneste

Vi deltar på fellesgudstjeneste i Filadelfia.
søndag 14. juli

Sommergudstjeneste

Velkommen til enkel sommergudstjeneste i kirkestua. Anders Myklebust leder. Kirkekaffe.
søndag 7. juli

Sommergudstjeneste

Velkommen til en enkel gudstjeneste med nattverd i kirkestua, med kirkekaffe i etterkant. Eirik Austeng leder. Besøk av misjonærer fra Midtøsten.
søndag 23. juni

St. Hans feiring

Da det pågår mye graving ved HIAS blir det ikke St. Hans feiring der i år, men vi anbefaler kommunens arrangement på Domkirkeodden. Her er det gratis inngang og varme griller fra kl. 18.00. Ta med grillmat og noe å sitte på. Det er mulig å få kjøpt is, brus, vafler og kaffe. Her vil det også være ulike innslag fra scenen og St. Hans bål på stranda kl. 21.00.
fredag 21. juni

Bønnelunsj

Felleskap rundt matpakka med bønn for helgens møtepunkter og andre aktuelle saker.
søndag 16. juni
artikkel. Jon Arne Frøyland. Felleskap.

Menighetsdag

Velkommen til menighetsdag på Hedmarktoppen. Vi ønsker å samle hele menigheten til en dag med fellesskap. Dagen begynner med gudstjeneste kl. 11.00 i Rotunden. Så forsetter vi dagen ute med grilling, aktiviteter og kirkekaffe. Det blir volleyball, boccia, tur i Furuberget, brettspill m.m. Ta med grillmat og drikke, noe til felles kakebord, noe å sitte på og bli med. Vi ordner med grill og kaffe.
søndag 9. juni

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste 1. Pinsedag. Anders Myklebust taler. Nattverd. Søndagsskole for ulike aldersgrupper. Kirkekaffe.