Past Events

søndag 17. februar

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Pastor Jon-Arne Frøyland taler. Nattverd. Søndagsskole. Kirkekaffe.
onsdag 30. januar

Samlivskurs

Oppstart på et 12 timers samlivskurs basert på Gottmans 7 prinsipper for gode samliv.
mandag 14. januar

Samtale etter kveldsbønn

Vi får besøk av jesuittprest Brendan McManus som vil dele om sin erfaring med bønn og refleksjon fra sin tradisjon.
torsdag 27. desember

Torsdagskaffens jul

Velkommen til en enkel romjulsamling i kirkestua, med servering av vafler og kaffe/te og hyggelig prat rundt bordene. Ta gjerne med noen småkaker i tillegg. Vi synger noen julesanger underveis og får høre rapport fra våre misjonærer i Midtøsten.
mandag 24. desember

Julaftengudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste på selveste julaften. Anders Myklebust leder og Eirik Austeng taler. Kollekt til misjon og nødhjelp via våre misjonærer.
onsdag 28. november

Menighetsmøte

Onsdag 28. november arrangerer vi menighetsmøte i kirkestua kl 19.30. På agendaen står bemanningsplan og budsjett for 2019. Bevertning underveis.
lørdag 22. september

Seminar med Til Helhet

Hvordan formes vår seksuelle identitet? Dr. Michael Davidson fra England underviser ut fra rik erfaring med å hjelpe mennesker som selv opplever at de sliter med dette. Hva er de store spørsmålene rundt dette i vår tid? Hvordan kan vi som enkeltmennesker og kirke være til hjelp? Seminaret koster kr. 200,-, inkl. lunsj (100,- for studenter). Betales ved inngangen med kort eller Vipps. Påmelding til post@hamarfrikirke.no innen onsdag 19. september.
fredag 7. september

Hamarfest

Velkommen til felleskirkelig lovsangsfest i Hamar kulturhus.
søndag 12. august

Sommergudstjeneste

Velkommen til enkel samling i kirkestua, med kirkekaffe i etterkant. Jon-Arne Frøyland taler.
søndag 5. august

Fellesgudstjeneste

Velkommen til fellesgudstjeneste i Brukshuset. Ole Kristian Sameien taler.