fbpx

Past Events

Date-aften for par [ny dato]

Velkommen til en helaften med servering, tid sammen som par og gode prinsipper for å styrke hverdagskjærligheten. Fokus for kvelden blir: Det bibelske fundamentet for ekteskapet Hvordan møte vedvarende konflikter? Verktøy i møte med tidsklemma Kvelden koster 300,- kr per par.

Felleskirkelig bønn og lovsang i NLM HamarKirken

Du hjertelig velkommen til å delta på felleskirkelig bønne- og lovsangsmøte for Hamar og omegn. Det er en stor styrke når vi på tvers av menighetene i byen kan samles fremfor Gud. Sammen skal vi løfte opp Hamar og omegn i bønn. Det blir kun plass til 50 stk på denne samlingen. Oppmøte blir registrert.

Gudstjeneste på nett

Vi sender gudstjeneste på nett denne søndagen grunnet Covid-19 situasjonen. Vi får besøk fra tankesmien Skaperkrafts Senter for tro og arbeid. Elisabeth Hovland skal tale for oss om forholdet mellom tro og arbeid. Talen sendes på vår Youtube-kanal kl. 11.

Kveldsbønn på VIDEO

På grunn av Covid-restriksjoner i Hamar denne tiden flytter vi Kveldsbønnen til nettet. Vi møtes på samtaletjenesten Zoom; via knappen eller samtalekoden nedenfor. På grunn av begrensninger i nettsamtale har vi to bønneledere som vekselleser, mens resten henger seg på med avskrudd mikrofon. Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime annenhver mandag hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt…

Felleskirkelig bønn og lovsang

Du hjertelig velkommen til å delta på felleskirkelig bønne- og lovsangsmøte for Hamar og omegn. Det er en stor styrke når vi på tvers av menighetene i byen kan samles fremfor Gud. Sammen skal vi løfte opp Hamar og omegn i bønn.

Felles bønnedag for Innlandet

Vi inviterer vi til FELLESKIRKELIG BØNNEDAG for Innlandet, med lovsang, bønn, forkynnelse og inspirasjon. Rhonda Mathisen taler. Tatyana Arnesen og team fra Livets Senter leder lovsang.

Samling for lovsangere og teknikere

Onsdag den 30. september inviterer jeg igjen til felles samling for Hamar Frikirkes lovsangere og teknikere. Vi ønsker å samle flest mulig fra Gudstjeneste, Støperiet og Freak. Alle som er engasjert eller som ønsker å engasjere seg i disse tjenestene er hjertelig velkommen. Kveldens formål er å samles for å sette fokus på tjenesten, felleskap og utvikling. Vi er en solid gjeng med mennesker som gang etter gang stiller opp.Sett av datoen i kalenderen din allerede nå! Jo flere vi…

Menighetsmøte m/tilsynsmann

Menighetsmøte med tilsynsmann for Frikirkens Østre presbyterium, Geir Øystein Andersen. Han vil lede samtalen under menighetsmøtet, der temaet blir frikirkens målplan. Den kan du finne her. Menighetsmøtet vil foregå i forlengelsen av kirkekaffen. Kirkekaffen vil bli noe utvidet, med servering av noe å bite i.

Søndagsskole for 0-3 år

Velkommen til søndagsskole for 0-3 år i kirkestua. Alle barn og foreldre går rett dit kl 11.

Felleskirkelig bønn og lovsang for Hamar og omegn

Du hjertelig velkommen til å delta på felles bønnemøte i Livets Senter Hamar tirsdag 22.09. klokken 19.00. Vi ser at det er en stor styrke når vi på tvers av menighetene i byen kan samles fremfor Gud. Sammen skal vi løfte opp Hamar og omegn i bønn. Ørjan Johannesen taler. 

Fellesgudstjeneste

Velkommen til fellesgudstjeneste. Vi samles til gudstjeneste, hvor vi ser gudstjenesten sammen på storskjerm i kirka. Joakim Magnus, leder av Ungdom i Oppdrag Oslo, taler i menigheten Livets Senter. Gudstjenesten er i regi av “Sammen for Hamar”, og sendes direkte, så de andre menighetene i byen kan henge seg på. Ønsker du kun å se gudstjenesten på nett, så finner du den via lenken under kl. 11 søndag formiddag. Gudstjenestens omfang blir noe mindre enn den er til vanlig på…
  • 1
  • 2