Past Events

søndag 2. desember

Søndagsskolens gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste for liten og stor, 1. søndag i advent. Vi får besøk av dansegruppa Burning bright og lærer oss en ny søndagsskolesang. Presentasjon av barn som er født i 2018 og utdeling av Bibel til 4 åringene. Etter gudstjenesten er det juleverksted for barnefamiliene og kirkekaffe for alle andre.
onsdag 28. november

Menighetsmøte

Onsdag 28. november arrangerer vi menighetsmøte i kirkestua kl 19.30. På agendaen står bemanningsplan og budsjett for 2019. Bevertning underveis.
lørdag 22. september

Seminar med Til Helhet

Hvordan formes vår seksuelle identitet? Dr. Michael Davidson fra England underviser ut fra rik erfaring med å hjelpe mennesker som selv opplever at de sliter med dette. Hva er de store spørsmålene rundt dette i vår tid? Hvordan kan vi som enkeltmennesker og kirke være til hjelp? Seminaret koster kr. 200,-, inkl. lunsj (100,- for studenter). Betales ved inngangen med kort eller Vipps. Påmelding til post@hamarfrikirke.no innen onsdag 19. september.
fredag 7. september

Hamarfest

Velkommen til felleskirkelig lovsangsfest i Hamar kulturhus.
søndag 12. august

Sommergudstjeneste

Velkommen til enkel samling i kirkestua, med kirkekaffe i etterkant. Jon-Arne Frøyland taler.
søndag 5. august

Fellesgudstjeneste

Velkommen til fellesgudstjeneste i Brukshuset. Ole Kristian Sameien taler.
søndag 29. juli

Fellesgudstjeneste

Velkommen til fellesgudstjeneste i Frikirken. Øyvind Fjellestad taler. Nattverd.
søndag 8. juli

Gudstjeneste på Stortorget

Vi deltar på gudstjeneste på Stortorget i regi av Hedmarktoppens sommerstevne. Egil Svartdahl taler.
lørdag 23. juni

St. Hans feiring

Vi samles på HIAS stranda til grilling, sosialt og lek. Alle tar med det de trenger, så stiller vi med griller.
søndag 17. juni

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Jon-Arne Frøyland taler om Guds kraft. Søndagsskole. Kirkekaffe.
torsdag 7. juni

Begravelse

Vår kjære Mogens Andresen døde 2. juni etter lengre tids sykeleie. Begravelsen finner sted i Ottestad kirke kl. 11.00, med minnesamvær på Hedmarktoppen i etterkant. Vi lyser fred over hans gode minne.
søndag 3. juni
artikkel. Jon Arne Frøyland. Felleskap.

Menighetsdag

Velkommen til menighetsdag på Hedmarktoppen. Vi ønsker å samle hele menigheten til en dag med fellesskap. Dagen begynner med gudstjeneste kl. 11.00 i Rotunden. Så forsetter vi dagen ute med kirkekaffe, aktiviteter og grilling. Det blir blant annet volleyballturnering. Kl. 17.00 avslutter vi dagen med ny samling, Støperiet, med forkynnelse og lovsang. Ta med grillmat og drikke, noe til felles kakebord, noe å sitte på og bli med!