Past Events

søndag 23. juni

St. Hans feiring

Da det pågår mye graving ved HIAS blir det ikke St. Hans feiring der i år, men vi anbefaler kommunens arrangement på Domkirkeodden. Her er det gratis inngang og varme griller fra kl. 18.00. Ta med grillmat og noe å sitte på. Det er mulig å få kjøpt is, brus, vafler og kaffe. Her vil det også være ulike innslag fra scenen og St. Hans bål på stranda kl. 21.00.
søndag 23. juni

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste med nattverd. Eirik Austeng taler. Søndagsskole for ulike aldersgrupper. Kirkekaffe. Kort informasjonsmøte i etterkant om endringer i bemanningen i kirka etter sommeren.
søndag 16. juni
artikkel. Jon Arne Frøyland. Felleskap.

Menighetsdag

Velkommen til menighetsdag på Hedmarktoppen. Vi ønsker å samle hele menigheten til en dag med fellesskap. Dagen begynner med gudstjeneste kl. 11.00 i Rotunden. Så forsetter vi dagen ute med grilling, aktiviteter og kirkekaffe. Det blir volleyball, boccia, tur i Furuberget, brettspill m.m. Ta med grillmat og drikke, noe til felles kakebord, noe å sitte på og bli med. Vi ordner med grill og kaffe.
søndag 9. juni

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste 1. Pinsedag. Anders Myklebust taler. Nattverd. Søndagsskole for ulike aldersgrupper. Kirkekaffe.
fredag 17. mai

17. mai kaffen

17. mai holder vi åpnet i kirkestua fra kl. 13.00, med servering av vafler, is og kaffe. Velkommen innom.
søndag 12. mai

Bli kjent middag

Velkommen til enkel middag i kirkestua etter gudstjenesten, der vi sitter rundt småbord og blir bedre kjent med hverandre.
torsdag 9. mai

Dugnad

Vi fortsetter dugnaden fra dagen før. Grilling i hagen kl. 16.00, arbeidsøkt fram til 19.00 og felles avslutning med kringle og kaffe.
onsdag 8. mai

Dugnad

Velkommen til vårdugnad i kirka. Vi gjør det rent og pent både ute og inne. Det starter med pølsegrilling i hagen kl. 16.00, så tar vi en arbeidsøkt fram til kl. 19.00 da vi avslutter med kringle og kaffe.
torsdag 18. april

Skjærtorsdagssamling

Velkommen til en enkel samling rundt et kveldsmåltid i kirkestua. Nattverd, skriftlesning, sang og samtale rundt bordene.