Kalender | Månedsvisning

Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

april 2024

mandag man
tirsdag tir
onsdag ons
torsdag tor
fredag fre
lørdag lør
søndag søn
1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
10 10
11 11
12 12
13 13
14 14
15 15
16 16
17 17
18 18
19 19
20 20
21 21
I dag 22 22
23 23
24 24
26 26
27 27
28 28
29 29
30 30
mai 1 1
3 3
4 4
5 5

Arrangementer

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Merk: Inngang til kjelleren via kirkens bakdør mot Kirkestuen. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.
Av John Christian Fjellestad – Hamar from air, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16467843

Alphakurs

Alpha er for alle som vil snakke om kristen tro, som er nysgjerrig, som stiller spørsmål og som vil vite mer. Gjennom alpha skal stiller vi spørsmål knyttet til bibelen, Jesus, tro og etterfølgelse. På alpha er ingen spørsmål feil. Alle er der for å lytte og lære om tro i en trygg setting. En Alphakveld innebærer ca. 20 minutter undervisning, 45 minutter samtale i grupper og kveldsmat. Det er ikke påmelding, men etter tredje samling ønsker vi at man…

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Between

Between for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B -tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i kiosken vår før vi avslutter med en fellessamling med pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!
Anders taler på freak.

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.
Kirkesalen

Gudstjeneste m/livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Eirik Austeng taler. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation available.

Vårdugnad | Dag 1

Kirkas diakonråd inviterer til dugnadsfest. Du er veldig velkommen til å henge deg på! Vi samles til servering av pølser fra kl. 16:00, før vi jobber fra kl. 16:30 og avslutter med en felles kaffepause før kl. 19. Ta gjerne med noe eget utstyr til jobben du skal gjøre. Du har mulighet til både jobbe med vasking inne og hagearbeid ute.

Bønn & lovsang

Vi ønsker å ta et nytt initiativ til bønn & lovsang i menigheten, denne gangen vil det se litt annerledes ut. Vi ønsker å legge til rette for flere bønneuttrykk. Vi vil møtes annenhver mandag fra 19.00-20.00 i kirkesalen. Samlingen vil inneholde tid til stillhet, forskjellige bønnestasjoner og lovsang. Pastor Anders Myklebust vil lede disse samlingene.

Vårdugnad | Dag 2

Kirkas diakonråd inviterer til dugnadsfest. Du er veldig velkommen til å henge deg på! Vi samles til servering av pølser fra kl. 16:00, før vi jobber fra kl. 16:30 og avslutter med en felles kaffepause før kl. 19. Ta gjerne med noe eget utstyr til jobben du skal gjøre. Du har mulighet til både jobbe med vasking inne og hagearbeid ute.

Gudstjeneste m/livestream

Velkommen til gudstjeneste! Joakim Magnus, daglig leder i Skaperkraft, taler utifra søndagens tekst fra Det gamle testamentet. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation…