Kalender | Månedsvisning

Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

februar 2023

mandag man
tirsdag tir
onsdag ons
torsdag tor
fredag fre
lørdag lør
søndag søn
30 30
jan 31 31
1 1
2 2
3 3
4 4
7 7
13 13
15 15
17 17
18 18
24 24
27 27
28 28
mar 1 1
2 2
3 3
4 4

Arrangementer

Kirkesalen

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Eirik Austeng taler utifra søndagens tekst: Matt 2,1–12. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.
Liam og Edin

Deling fra Madagaskar

Familien Bjørseth Horten deler erfaringer rundt det å dra ut på korttidsopphold, som familie. De dro som volontører til Madagaskar i høst. 

Inspirasjonssamling for diakoni

Vi informerer konkret om diakoniarbeidet vårt fremover. Her får du muligheten til å engasjere deg i vårt diakonale arbeid. Kontaktpersoner: Sarah Tøsse & Eirik Austeng

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.

Bønn & lovsang

Velkommen til vårt bønn- og lovsangsmøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi samles i kirkesalen vår, med kirkas hovedinngang som inngang. Møtet vil bestå av ledet bønn, fri bønn og lovsang.
Studentmiddag på onsdager

Studentmiddag | Påmelding

Gratis middag for Hamarfolk i studentalder i Kirkestua (kontorbygget ved siden av Hamar Frikirke). Målet er å skape en møteplass hvor alle er velkommen, der studenter og unge voksne i Hamar kan få en gratis og sunn middag, jevnlig. Middagen drives av Støperiet i Hamar Frikirke. Du er veldig velkommen! Ta gjerne med flere.
Videre 23 lederkonferanse

Videre 23 | Frikirkens lederkonferanse

Helgen 10-12 februar. Videre23. Frikirkens nye lederkonferanse. Vi er en god gjeng fra stab og lederskap som reiser på denne konferansen. Bli gjerne med. Frikirkens nye lederkonferanse – VIDERE23 – går endelig av stabelen i februar. Dette er en helt ny satsning for Frikirken og FriBU, og vil være en viktig arena for å samle hele kirkesamfunnet årlig. Gjennom solid og retningsgivende undervisning vil tematikken «En vei videre» gi konkrete og praktiske tips for veien videre i din lokale kirke. Konferansen…

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Freak for ungdom, lovsang

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Lars Jørgensen taler med utgangspunkt i søndagens tekst: Matt 17,1–9. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.

Between for 5-7. klasse

Between møtes på Greveløkka til skøytetreff, det er også mulig med aking. Adr: Ankerskogvegen 3, 2319 Hamar, fra 17:30-19:30 i dag. Vi stiller med kakao. Vel møtt!
Lovsang under gudstjeneste

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Berit Svensen taler utifra søndagens bibeltekst: Johannes 17,20–26. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.
Feitetirsdag måltid mat

Festkveldsmat på Feitetirsdag

Velkommen til festkveldsmat, siste dag før fastetiden. Tirsdagens bønn og lovsang flyttes til askeonsdagsmessen.
Lilla Tramm

Bønn & lovsang | Fokus på familier

Velkommen til Bønn & lovsang, vårt faste bønnemøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Den siste tirsdagen i måneden har vi et spesielt fokus på familier, hvor barn- og familiearbeider Lilla Tramm leder møtet. Bønnemøte innledes med lesing fra Guds ord, lovsang, for så å bestå av fri bønn. Alle er velkommen.
Eirik Austeng

Askeonsdagsmesse

Velkommen til gudstjeneste om innledning til fastetiden. Fokuset blir på omvendelse. Kvelden vil inneholde lovsang og en kort tale.
hjertefokus

Smakebit av Hjertefokus | Påmelding

Denne dagen arrangerer menigheten Hjertefokusseminar. Vi har kalt det «Smakebiter av Hjertefokus». Hjertefokus er et kurs på en hel uke. Dette seminaret presenterer et utdrag av denne undervisningen på tilsammen 4 undervisningstimer. Undervisere er Tom og Ingrid Norum. De har lang erfaring som undervisere i Hjertefokus. Seminaret kommer ikke i stedet for ei Hjertefokusuke, men vil gi et innblikk i hva Hjertefokus er, og motivere for å delta på ei Hjertefokusuke. Det blir lunsj midtveis. Påmelding & pris Pris for…
Kirkesalen

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Eirik Austeng taler utifra søndagens tekst i Matteus 4,1-11. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.