Kalender | Månedsvisning

Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

Arrangementer

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.
Between juleverksted

Between for 5-7. klasse | Juleverksted

Between inviterer til juleverksted og grøt fredag 9. des, kl 17:30-19:30 i Hamar frikirke. Dette er et åpent arrangement for barn i 5.-7. klasse. Valgfritt 50kr kan vippses som medlemsavgift i Between. Velkommen!
Freak for ungdom, lovsang

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.
Kirkesalen

Gudstjeneste m/nattverd & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Anders Myklebust taler utifra søndagens bibeltekst. Det blir søndagsskole denne søndagen (se egen event). Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.
Helene Timmer leder gudstjeneste for søndagsskolen.

Søndagsskole

Merk: Barna blir med de første 25 minuttene av gudstjenesten før de går til gruppene sine. Søndagsskolen er ferdig og barna hentes kl. 12:30, også når gudstjenesten varer lengre enn det. Velkommen til Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen, om du er kirkevant eller ikke. Gruppene 0-3 år: Spirene møtes i kirkekjelleren 4-5 år: Cubbies møter i rommet innerst i kirkekjelleren 1-4. klasse: Sparks møter i Kirkestua 5-7.…
Julekonsert

Julekonsert | Gratis inngang

Velkommen til gratis julekonsert i Hamar Frikirke! Flere av musikk-bidragsyterne i kirka kommer sammen for å gi dere julestemning og vakker musikk! Vi serverer gløgg og pepperkaker. Bidragsytere Trine Franksdatter, Jon Terje & Siri Myklebust, Kamilla & Sandra Iversen, Eirik Sperrud, Mari Sjøli, Krissy Bråthen og Helena C. Paasche.Dørene åpner 18:30. Velkommen!

Bønn & lovsang

Velkommen til vårt bønn- og lovsangsmøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi samles i kirkesalen vår, med kirkas hovedinngang som inngang. Møtet vil bestå av ledet bønn, fri bønn og lovsang.

FREAK Julefest

Velkommen til FREAK sin julefest. 16 desember kl 1800. Det blir grøt, kaker, masse underholdning og taler. Så runder vi av med lovsang og andakt. Julefesten er et høydepunkt for både «gamle» og nye FREAKere. Festen koster 50kr for de som ikke er medlem av FREAK, da har du mulighet til å bli medlem også. Velkommen! Påmelding kommer.
Garness Julekonsert i Hamar Frikirke

Garness Julekonsert i Hamar Frikirke

Velkommen til Julekonsert med Garness i Hamar Frikirke. Dette blir en stemningsfull konsert med nydelig musikk. Begrensede plasser. GARNESS inviterer til en vakker musikalsk opplevelse før jul I desember i år kan du oppleve tvillingduoen Garness spille julekonserter sammen med besetningen som det hele startet med i 2010, da de for første gang la ut på juleturné. Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate, og har siden blitt en juleklassiker for mange.…

Førjulsgudstjeneste | Ledet av søndagsskolen

Alle sammen er velkommen til en førjuls gudstjeneste kl 11-12. Søndagsskolen med Lilla Tramm og Anette Haldorsen i spissen leder denne gudstjenesten for oss. Bli med og feir den 4. søndagen i advent med oss.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.
Lilla Tramm

Bønn og lovsang | Fokus på frivillige i søndagsskolen

Vi er så takknemlige for våre frivillige i søndagsskolen! De og alle er invitert til en ekstraordinær bønne-, lovsangs-og tjenestegjøringkveld 20. desember kl 20-21:30. Det blir litt å bite i og drikke… fra kl 19:30, og resten av tiden blir satt av til lovsang og påfyll, og mulighet for forbønn og oppmuntringer.  Velkommen!

Toner fra det høye | Orgelkonsert i Stange kirke

Vår John Christian Fjellestad spiller julekonsert i Stange kirke 23. desember. En gratis liten seanse i Stange kirke, som vi anbefaler. Les hva Stange kirke sier om arrangementet: Kvelden før kvelden er oftest en hektisk kveld, men hvorfor ikke snu på det? Sammen med organist John Christian Fjellestad kan du finne roen i Stange Kirkes vakre kirkerom og nyte vakre orgeltoner. I 45 minutter får du være med på en sakral og nydelig reise med tradisjonelle og gode melodier. Fremført…
Julenatt natt kirkespir

Julegudstjeneste m/livestream

Velkommen til julegudstjeneste hos oss. Det blir en familievennlig gudstjeneste på under én time. Det blir julesanger, juleevangeliet og formidling av Jesus, kjernen i julens budskap. Pastor Eirik og barne- og familiearbeider Lilla leder gudstjenesten. I år arrangerer vi to julegudstjenester. Begge er like, så alle aldre er velkommen til begge. English translations will only be available at the second service at 15:15.
Julenatt natt kirkespir

Julegudstjeneste m/tolking & livestream

Velkommen til julegudstjeneste hos oss. Det blir en familievennlig gudstjeneste på under én time. Det blir julesanger, juleevangeliet og formidling av Jesus, kjernen i julens budskap. Pastor Eirik og barne- og familiearbeider Lilla leder gudstjenesten. I år arrangerer vi to julegudstjenester. Begge er like, så alle aldre er velkommen til begge. Translation to english available on headsets.

Julekveld i Kirkestua | Påmelding!

Vi ønsker alle velkommen til julefeiring i kirkestua! Det blir tradisjonell juleribbe med tilbehør, gløgg, julekaker, julesang, gaver og god stemning. Arrangementet er gratis, men plass må bestilles på forhånd. Påmeldingsfrist er den 17. desember, og vi har maks 35 plasser. Noe du lurer på? Kontakt Marit Bright på tlf. 47 62 11 31. Arrangementet er rus- og alkoholfritt. Kom frisk! Påmelding
Lovsang under gudstjeneste

Gudstjeneste | Fysisk & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Anders Myklebust taler utifra søndagens bibeltekst. Det blir søndagsskole denne søndagen (se egen event). Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.
Juletre foran kulturhuset

Torsdagskaffe i Romjula

Velkommen til vafler og kaffe til lavkost i romjula! Et avslappet møtepunkt midt i julehøytiden. Dette er et lavterskeltilbud for alle, du kan gjerne invitere med noen som ikke er vant til å gå i kirka. Ikke noe program utover hyggelig samtale rundt bordene. Spill og aviser tilgjengelig.