Kalender | Månedsvisning

Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

Arrangementer

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.

 Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og forkynnelse. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro.

Førjulsgudstjeneste | Ledet av søndagsskolen

Vi gleder oss til 1. søndag i advent, 3. desember! Kom og bli med oss på en allesammengudstjeneste med sang, dans, lek og vi får spennende besøk! Vi deler ut bok til 4-åringene i menigheten og alle som ble født i 2023, blir presentert. Velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe med is. English translation available.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Merk: Inngang til kjelleren via kirkens bakdør mot Kirkestuen. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.
Between

Between for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B -tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i kiosken vår før vi avslutter med en fellessamling med pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!
Nasser Fard, Alphakurs

Alphakurs (opplæring i kristen tro) for Persisktalende

Stange og Hamar Frikirke arrangere Alphakurs i Innlandet for persisktalende med oppstart høsten 2023. Det blir i alt 11 samlinger, samt en week-end. Du er velkommen til å møte opp også underveis i kurset. Kurset arrangeres av Nasser Fard, pensjonert lærer og nå diakon i Stange Frikirke. Nasser ble døpt i Hamar Frikirke i 1989, etter å kommet til Norge som politisk flyktning. Han har nå flyttet tilbake til Stange etter mange år i Oslo. Han var med å starte…
Kirkesalen

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Janne Frøyland taler. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation available.
Studentmiddag på onsdager

Studentmiddag | Påmelding

Middag for Hamarfolk i studentalder i Kirkestua (kontorbygget ved siden av Hamar Frikirke). Målet er å skape en møteplass hvor alle er velkommen, der studenter og unge voksne i Hamar kan få en rimelig og sunn middag, jevnlig. Middagen drives av Støperiet i Hamar Frikirke. Du er veldig velkommen! Ta gjerne med flere.

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation available.
Julenatt natt kirkespir

Julegudstjeneste

Velkommen til julegudstjeneste hos oss. Det blir en familievennlig gudstjeneste på under én time. Det blir julesanger, juleevangeliet og formidling av Jesus, kjernen i julens budskap. I år arrangerer vi to julegudstjenester. Begge er like, så alle aldre er velkommen til begge. English translations will only be available at the second service at 15:15.
Julenatt natt kirkespir

Julegudstjeneste m/tolking & livestream

Velkommen til julegudstjeneste hos oss. Det blir en familievennlig gudstjeneste på under én time. Det blir julesanger, juleevangeliet og formidling av Jesus, kjernen i julens budskap. I år arrangerer vi to julegudstjenester. Begge er like, så alle aldre er velkommen til begge. Translation to english available on headsets.

Julekveld i Kirkestua | Påmelding!

Vi ønsker alle velkommen til julefeiring i kirkestua! Det blir tradisjonell juleribbe med tilbehør, gløgg, julekaker, julesang, gaver og god stemning. Arrangementet er gratis, men plass må bestilles på forhånd. Påmeldingsfrist er den 17. desember, og vi har maks 30 plasser. Noe du lurer på? Kontakt Marit Bright på tlf. 47 62 11 31. Arrangementet er rus- og alkoholfritt. Kom frisk! Påmelding Laster inn …
Juletre foran kulturhuset

Torsdagskaffe i Romjula

Velkommen til vafler og kaffe til lavkost i romjula! Et avslappet møtepunkt midt i julehøytiden. Dette er et lavterskeltilbud for alle, du kan gjerne invitere med noen som ikke er vant til å gå i kirka. Ikke noe program utover hyggelig samtale rundt bordene. Spill og aviser tilgjengelig.