Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

Nasser Fard, Alphakurs

Alphakurs (opplæring i kristen tro) for Persisktalende

Stange og Hamar Frikirke arrangere Alphakurs i Innlandet for persisktalende med oppstart høsten 2023. Det blir i alt 11 samlinger, samt en week-end. Du er velkommen til å møte opp også underveis i kurset. Kurset arrangeres av Nasser Fard, pensjonert lærer og nå diakon i Stange Frikirke. Nasser ble døpt i Hamar Frikirke i 1989, etter å kommet til Norge som politisk flyktning. Han har nå flyttet tilbake til Stange etter mange år i Oslo. Han var med å starte…
Kirkesalen

Gudstjeneste m/livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Anders Myklebust underviser i vår fokusserie om bønn. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen. English translation available.