Taler om Fellesskap

Menighetens visjon del 4: Vi bygger nye fellesskap

Eirik avslutter taleserien om vår nye visjon. Jo eldre en menighet er dess færre nye mennesker når menigheten med evangeliet. Nye fellesskap når i all hovedsak nye mennesker med evangeliet. Spørsmål: Menigheten ønsker åpne fellesskap. Hva betyr det for deg, og hvordan kan du bidra til dette? Har du noen gang vurdert å plante en menighet? Hvorfor, hvorfor ikke? Disipler som gjør disipler, og ledere som gjør ledere er helt sentralt for å bygge nye fellesskap. Hvem kan du disippelgjøre,…

Menighetens visjon del 2: Vi deler evangeliet

Vi trenger å gripe evangeliet for å ha noe å dele. Hvordan kan vi dele evangeliet med folk i dag? Hva er din historie med Gud? Hva har Gud gjort for og med deg? Hvordan forholder du deg til Guds historie og kall for fellesskapet og individet? Hvordan kan BLESS-modellen passe deg og din hverdag?

Vi følger Jesus sammen

Taler: Anne Mari Schiager Topland. Det er nedlagt en lengsel etter Gud i alle mennesker. Jesus kaller folk fra utenforskap til fellesskap. Til samtale: Del evt erfaringer av å føle seg utenfor, og erfaringer av å føle seg inkludert i et fellesskap Hva tenker du om sammensettingen av disipler Jesus kalte? Hvordan reagerer du på å bli satt sammen med mennesker som er veldig annerledes enn deg?