Oppstart av Freak den 15. mai

Oppstart av Freak den 15. mai

Informasjon i forbindelse med oppstart av FREAK fredag 15 mai

Vi inviterer til første FREAKsamling etter corona-tiden nå førstkommende fredag, 15. mai.

Vi starte kl 20:00 som vanlig, men vil være ferdig kl 22:00 på kvelden. Så de som skal hentes, kan bli hentet da.

Det blir en litt anderledes kveld enn vi er vant til, men vi opplever det som viktig at vi kommer i gang igjen, selv om det blir litt restriksjoner og ting å passe på. Her er er litt informasjon om hva dere må forholde dere til denne kvelden:

  1. Er du forkjøla/syk MÅ du holde deg hjemme.
  2. Vi kan samle maks 50 personer, dette bør rekke for alle i FREAK. Skulle vi bli flere enn forventet, så er vi dessverre nødt til å stenge døren på 50 stk. Så her blir det førstemann til mølla.
  3. Når dere kommer inn, blir dere skrevet opp med navn og telefonnr, dette er for å loggføre hvem som er der og dokumentasjon til kommunelegen om smitte skulle oppstå.
  4. Så vil vi dele ut antibac på hendene deres, før du kan få en kopp kaffe eller ett glass saft.
  5. Så vil vi sette oss på stolene (1 meters avstand mellom stolene), viktig at alle setter seg og ikke virrer rundt omkring, dette er for å kvalitetssikre at vi holder den avstanden som trengs (vi har spritet og vasket alle stoler og hele kirka før dere kommer).
  6. Kjelleren holdes stengt, da det er vanskelig å holde avstanden der nede. Doene er tilgjengelige ellers så vil resten der nede være låst av.
  7. Vi vil ha et kort ungdomsmøte, før vi alle går ut å henger. Det vil bli arrangert leker, musikk i hagen og vi vil servere gratis pølser og is.

Vi gleder oss utrolig mye til å se alle sammen igjen, vi håper dette skal bli en fin kveld selv om rammen blir litt anderledes enn vi er vant til.

Vennlig hilsen Anders og teamet.