Støperiet

Støperiet er et fellesskap for studenter og unge voksne(men åpent for alle), annenhver søndag kl. 1700 i Hamar Frikirke! Bli kjent, kaffe & snacks, musikk, historier fra liv, undervisning og mulighet til å bli bedt for. Vi finner også ofte på noe sosialt, både etter Støperiet, men og ellers i uka. Du er veldig velkommen på alt vi gjør.

Støperiet er et sted det er lett å ta med kirkefremmede, relasjoner skapes, troshistorier fortelles, Gud æres gjennom lovsang, Guds ord blir undervist tydelig, forståelig og blir personlig bearbeidet så hverdagen forandres. Hensikten er å støpe unge voksne i Jesus bilde.

t støperi tar inn gammelt metall i ulike former, fasonger og kvalitet. Disse smeltes, raffineres, foredles og støpes om til vakre former med ny hensikt og verdi. Prosessen går til kjernen, den tar tid og det er kostbart. Men den forvandler. Slik tror vi det er med oss som mennesker også, når vi gir Gud hjerte vårt, og lar han forvandle oss ved sin Hellige ånd.

Lifegrupper for unge voksne: Annenhver uke møtes små grupper (5-8 pers) fra Støperiet for å bli bedre kjent, studere Bibelen utifra Støperiet-talen og be sammen.

Vi tilbyr guttegrupper – jentegrupper – pargrupper og generasjonsgrupper.
ellesskap

• Snakke om alt mellom himmel og jord
• Snakke om hva Jesus har gjort for osslifegrupper
• Dele om livet og hjelpe hverandre i troen
•  Lese bibelen
• Stille spørsmål
• Be sammen og lovsynge

Kontakt oss på stoperiet(a)hamarfrikirke.no eller i kirka hvis du er interessert. Kontaktperson, Ragnhild: 98 60 81 98.