Hamar Frikirke Trainee

Vil du bruke et år i trening hos oss?

Vi leter etter unge voksne (19-26 år) som vil sette av tre fredager i måneden fra 9-15 gjennom det neste skoleåret til å være trainee i Hamar Frikirke. Du vil få fellesskap, trening og oppgaver som utruster deg til personlig disippelskap, tjeneste, lederskap og menighetsutvikling.

Et program som utruster deg til en livsstil med daglig disippelskap og multipliserende tjeneste i menighet. En livsstil du kan fortsette gjennom hele livet.

Hvorfor gjør vi dette?

• Vi ønsker å hjelpe unge voksne til å vokse i tro, etterfølgelse og kjennskap til Gud.
  • Gi praktisk erfaring og innsikt i hvordan menigheten drives, dens rolle i lokalsamfunnet og individers liv.
  • Lære og få praksis i å disippelgjøre andre.
  • Vi ønsker å finne og utruste potensielle ledere som vi kan ta videre i vår lederskapsstige.

Hvordan ser det ut?

• Du møter tre fredager i måneden gjennom skoleåret. Det er ikke samling siste fredagen i måneden. Vi møtes fra kl 09-15. Vi starter med bønn og lovsang sammen med resten av staben, og spiser lunsj med disse kl 12.
  • Du får undervisning i disse fire kategoriene: bibel, disippelskap, strategisk menighetsbygging og praktiske verktøy.
  • Du får en tjeneste i menigheten basert på dine nådegaver og interesser (som feks praktisk, musikk, undervisning, ledelse, teknisk, diakonalt arbeid)
  • Du får personlig oppfølging i oppgaven din og hjelp til personlig utvikling.
  • Du får en eldre mentor/veileder i menigheten
  • Du betaler 1000,- kr i egenandel for hele året. Snakk med oss om du trenger tilpasning.

Dagsprogram

09:00-09:30Morgensamling med kontorstaben
09:40-11:45Undervisning med praktiske oppgaver
12:00-13:00Lunsj og lederskapstrening med kontorstaben
13:00-15:00Egen arbeidstid (tjeneste, studier, coaching)

Er du interessert? Bruk skjemaet nedenfor til å søke på en plass hos oss.
Har du spørsmål? Send Eirik Austeng en mail på eausteng@hamarfrikirke.no