Together 18

Den 6. – 8. april i år arrangeres TOGETHER for første gang. Dette er en festival som ønsker å skape en arena der ungdom fra hele regionen kan møtes, danne nye bekjentskaper og ha det gøy sammen. Festivalen ønsker å sette fokuset på Jesus gjennom gode møter, taler og lovsang. Vi ønsker at dette skal være starten på noe stort. Ikke bare i år, men i lang tid framover.

 

Tanker fra ungdomslederen

Vår ungdomsleder Anders Myklebust står i spissen for arrangementet.

Jeg har lenge drømt om å se noe stort skje gjennom de kristne ungdommene i Hamar. Vi har så mange ressurser, menighetene har mange ungdommer og det skjer mye bra i ungdomsarbeidene. Etter at jeg ble med i ULF (Ungdomslederforum) så har jeg innsett hvor sterk enhet det faktisk er mellom menighetene i Hamar, ikke bare blant ungdomslederne, men også mellom menighetene generelt. Denne drømmen viste seg å være nærere enn jeg trodde.

Anders taler på freak.
Anders taler på Freak.

Da jeg delte visjonen med ungdomslederne var det som jeg traff en nerve, en lengsel vi alle hadde. Hva om vi startet en festival som var drevet av ungdom i Hamar. men ikke bare for oss. La oss skape en festival for hele regionen vår. En årlig begivenhet som kan samle ungdommer fra hele Hedmark og Oppland. La det Gud har lagt ned i denne byen være til velsignelse for hele regionen vår.

Tiden der Hedmarken blir sett på som den tunge plassen der ingenting skjer er forbi. Jeg tror at gjennom blant annet denne årlige eventen så skal Hamar bli et kraftsenter for ungdom i Hedmark og Oppland. Drømmen har nå blitt virkelighet, 6-8 april samles vi på Ajer ungdomsskole for vår første festival. En festival som alle menighetene i Hamar står bak – bare Gud vet ringvirkningene av dette. Men jeg har mine anelser.

 

Ole kommer

Festivalen har et innholdsrikt program, hvor blant annet vår velkjente DJ, Ole Jose Norum, kommer og spiller. Ole José er medlem i EDM-kollektivet Jesus Loves Electro, som reiser rundt i verden for å sette fokus på Gud med musikken de spiller.

DJ Vidales i action

Ole er født og oppvokst på Hamar, og han var bautaen bak Viva la Vida. Et arrangement som var livsforvandlende for mange mennesker og satte preg på hele Hamar. Han har betydd mye for mange, og derfor gleder vi oss til at nettopp Ole skal kickstarte vår festival med en heftig konsert.

 

Anders Skarpsno og PS Dance vil også ta turen til Hamar denne helgen.

Gjerne sjekk ut festivalen på together.no. Vi er også på facebook og instagram.