fbpx
Kalender

Kalender

Kirkekaffe i kirkehagen

Velkommen til uformell kirkekaffe med ord for dagen i kirkehagen. Du er veldig velkommen. Det blir kaffe og enkel servering. Kirkekaffe i hagen arrangeres søndag 5. juli og søndag 9. august.

Fellesgudstjeneste på nett fra Livets Senter

Velkommen til gudstjeneste på nett! Fellesgudstjenesten arrangeres av Livets Senter Hamar, og sendes på vår live-tjeneste. Kontakt administrasjonsleder Eirik B. Fjellestad på 98809352 om du har tekniske problemer.

Fellesgudstjeneste på nett fra Filadelfia

Velkommen til gudstjeneste på nett! Fellesgudstjenesten arrangeres av Filadelfia Hamar, og sendes på vår live-tjeneste. Kontakt administrasjonsleder Eirik B. Fjellestad på 98809352 om du har tekniske problemer.

Fellesgudstjeneste på nett, fra oss

Velkommen til gudstjeneste på nett! Fellesgudstjenesten arrangeres av oss her i Hamar Frikirke, og sendes på vår live-tjeneste. Kontakt administrasjonsleder Eirik B. Fjellestad på 98809352 om du har tekniske problemer.

Fellesgudstjeneste på nett fra NLM Hamarkirken

Velkommen til gudstjeneste på nett! Fellesgudstjenesten arrangeres av Livets Senter Hamar, og sendes på vår live-tjeneste. Kontakt administrasjonsleder Eirik B. Fjellestad på 98809352 om du har tekniske problemer.

Kirkekaffe i kirkehagen

Velkommen til uformell kirkekaffe med ord for dagen i kirkehagen. Du er veldig velkommen. Det blir kaffe og enkel servering.
Kirkesalen

Gudstjeneste

Velkommen til fysisk gudstjeneste! Nærmere informasjon om hvordan denne gjennomføres kommer i august.

Bønnemøte

Velkommen til bønnemøte på tirsdager i Hamar Frikirke, fra 1830-1930. Vi som menighet står sammen i bønn for land og folk. Bønnemøte innledes med lesing fra Guds ord, noen ganger lovsang, for så å bestå av fri bønn. Alle er velkommen. Det tas hensyn til alle smittevernsregler når vi samles til bønn.

Freak for ungdom

Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Vi starte kl 20:00 som vanlig, men vil være ferdig kl 22:00 på kvelden. Så de som skal hentes, kan bli hentet da. Det blir en litt annerledes kveld enn vi er vant til, men vi opplever det som viktig at vi kommer i gang igjen, selv om det blir litt restriksjoner og ting å passe på. Under videoen finner du litt informasjon om hva dere må forholde…

B-tween

Velkommen til B-tween. Et møtepunkt for barn fra 5.-7. klasse. Kiosk, spill, lek og pep-talk i kirkekjelleren.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime annenhver mandag hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen Anders