Kalender | Månedsvisning

Kalender | Månedsvisning

Trykk her for å komme tilbake til kommende arrangementer.

november 2023

mandag man
tirsdag tir
onsdag ons
torsdag tor
fredag fre
lørdag lør
søndag søn
okt 31 31
3 3
4 4
6 6
7 7
8 8
10 10
11 11
14 14
17 17
18 18
20 20
21 21
22 22
24 24
25 25
28 28
des 1 1
2 2

Arrangementer

Kirkesalen

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Eirik Austeng taler utifra søndagens tekst: Matt 2,1–12. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.

Kveldsbønn med nattverd

Å be bønner fra Bibelen er tidløst og slitesterkt. Vi møtes en halvtime hvor vi ber bønner hovedsakelig hentet fra Salmenes bok i Bibelen med veksellesing eller vekselsang. Dette er en tradisjon som går helt tilbake til Jesus og disiplene. Velkommen til en liten pust i bakken midt i hverdagen, hvor vi avslutter samlingen med å motta nattverd. Hilsen initiativtakere Nils-Helge Karstad og Anders Eek.

Bønn & lovsang

Velkommen til vårt bønn- og lovsangsmøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Vi samles i kirkesalen vår, med kirkas hovedinngang som inngang. Møtet vil bestå av ledet bønn, fri bønn og lovsang.
Studentmiddag på onsdager

Studentmiddag | Påmelding

Gratis middag for Hamarfolk i studentalder i Kirkestua (kontorbygget ved siden av Hamar Frikirke). Målet er å skape en møteplass hvor alle er velkommen, der studenter og unge voksne i Hamar kan få en gratis og sunn middag, jevnlig. Middagen drives av Støperiet i Hamar Frikirke. Du er veldig velkommen! Ta gjerne med flere.

Lunsj & bønn

Velkommen til matpakkelunsj i Kirkestua med staben fra 12:00, hvor vi fortsetter med bønn og lovsang sammen fra 12:30-13.

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Lars Jørgensen taler med utgangspunkt i søndagens tekst: Matt 17,1–9. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.

Between for 5-7. klasse

Between møtes på Greveløkka til skøytetreff, det er også mulig med aking. Adr: Ankerskogvegen 3, 2319 Hamar, fra 17:30-19:30 i dag. Vi stiller med kakao. Vel møtt!
Lovsang under gudstjeneste

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Berit Svensen taler utifra søndagens bibeltekst: Johannes 17,20–26. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.
Kirkesalen

Gudstjeneste m/søndagsskole & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Pastor Eirik Austeng taler utifra søndagens tekst i Matteus 4,1-11. Barna blir med den første halvtimen av gudstjenesten, inkludert nattverd. Det blir så Awana søndagsskole: eget opplegg tilpasset for ulike aldersgrupper, bestående av lek, relevant undervisning og smågrupper. Alle er velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe. Samlingen blir ledet av en møteleder, og består av bønn, informasjon, lovsang (salmer og sanger til Gud, ledet av et lovsangsband) og tale/undervisning basert i Bibelen.