fbpx
Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Her finner du de neste hendelsene av våre kommende arrangementer. En helhetlig oversikt over månedene fremover finner du i kalenderen.

Fellesgudstjeneste hos oss | Påmelding & livestream

Velkommen til fellesgudstjeneste i samarbeid med Livets Senter Hamar, Filadelfia Hamar & NLM Hamarkirken. Denne søndagen er vi vertskap og stiller både med lokaler og innhold. Alle er veldig velkommen. Vi kombinerer full fysisk gudstjeneste med live-sending på nett. Vi er begrenset til kun 60 personer på den fysiske gudstjenesten, og kjører derfor påmelding via lenke nedenfor. Merk: Også vaksinerte trenger å melde seg på. Merk: Er du syk eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

Fellesgudstjeneste NLM Hamarkirken | Fysisk & livestream

Velkommen til fellesgudstjeneste i samarbeid med Livets Senter Hamar, Filadelfia Hamar & NLM Hamarkirken. Denne søndagen er NLM Hamarkirken vertskap og stiller både med lokaler og innhold. Alle er veldig velkommen. Det er ikke informert om noen påmelding til denne gudstjenesten, så da kan en enten møte opp fysisk eller følge live-sending via lenke nedenfor.

Fellesgudstjeneste Filadelfia | Kun fysisk m/påmelding & barneopplegg

Velkommen til fellesgudstjeneste i samarbeid med Livets Senter Hamar, Filadelfia Hamar & NLM Hamarkirken. Denne søndagen er Filadelfiakirken vertskap og stiller både med lokaler og innhold. Alle er veldig velkommen. Det blir kun fysisk samling, ikke livestream. Det blir barneopplegg.

Sommergudstjeneste

Velkommen til enkel og nær sommergudstjeneste. Vi møtes i ute i teamhagen bak kirken ved godt vær, og i kirkesalen ved dårlig vær. Gudstjenesten består av enkel bevertning, lovsang og et bibelord. Vi kjører verken livestream eller påmelding på disse gudstjenestene, men registrerer navn på oppmøtte. Hold deg hjemme om du har symptomer på forkjølelse.

Bønnetimen

Velkommen til Bønnetimen, vårt faste bønnemøte på tirsdager i Hamar Frikirke. Bønnemøte innledes med lesing fra Guds ord, noen ganger lovsang, for så å bestå av fri bønn. Alle er velkommen. Det tas hensyn til alle smittevernsregler når vi samles til bønn.

B-tween for 5-7. klasse

Du som går i 5., 6. og 7. klasse er velkommen på B-tween. Gå inn «bakdøra» og møt oss nede i kirkekjelleren kl 17.30. Vi mingler, leker og kjøper oss noe godt i kiosken før vi avslutter med en liten pep-talk. Ta gjerne med en klassekamerat. Vi sees!

 Freak for ungdom

Fredag 4 juni kl 2000 – vi møtes på Koigen til lek, bading og god stemning Freak er Hamar Frikirkes ungdomskvelder; for alle i ungdomsskole- og videregående alder. Kvelden består av et møte med gøy, lek, lovsang og undervisning. Resten av kvelden består av café, sosialt og morro. Er du forkjøla/syk MÅ du holde deg hjemme. Vi kan samle maks 50 personer, dette bør rekke for alle i FREAK. Skulle vi bli flere enn forventet, så er vi dessverre nødt…
Kirkesalen

Gudstjeneste | Påmelding & Livestream

Velkommen til gudstjeneste! Vi kombinerer full fysisk gudstjeneste med live-sending på nett. Vi har begrensede antall plasser grunnet avstand når vi møtes og synger sammen. Meld deg på via lenke nedenfor. Merk: Er du syk eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

Gudstjeneste | Påmelding & livestream

Velkommen til gudstjeneste! Vi kombinerer full fysisk gudstjeneste med live-sending på nett. Vi har begrenset antall plasser grunnet nødvendig avstand ved allsang. Meld deg på via lenke nedenfor. Merk: Er du syk eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

Konferanse | Exponential Roundtable

Lørdag 13 november skal Hamar Frikirke være vertskap for en digital tverrkirkelig menighetsplanterkonferanse. Exponential Roundtables foregår i samarbeid med Expoential Europe. Pga Covid har man ikke hatt mulighet til å arrangere en større konferanse, derfor opprettet med Roundtables. Rundt småbord, kan man på tvers av kirkesamfunn møtes for å rette blikket mot nye menigheter, nye disipler og nye ledere. Hamar Frikirke skal være vertskap for et Roundtable event, og ønsker en bred deltakelse fra hele Innlandet. Se linken for mer…