Gudstjenesten

Talene på gudstjenesten

Jubileumstale, 125 år

Jon-Arne Frøyland taler. Historien forteller om mye trofasthet i menighetens historie, men det har også vært brytninger. Hva er forholdet mellom Guds trofasthet og vår trofasthet?

Det kristne håpet

1. Les jesaja 60, 18-22 og deler av Åpenbaringen 21. Hvilke hovedtrekk ser du om det nye Jerusalem Gud skal skape? 2. Hvordan kan kirken ta på alvor mennesker som lider tap og trenger trøst, og hvordan bærer vi hverandre i fellesskapene? 3. Er det noen du kjenner som trenger å bli båret? Trenger du trøst og hjelp selv? Be for disse i gruppa.

Kom ned, Ivar.

Ivar Johnsen taler. Spørsmål: 1. Hvor søker og finner du Gud? Oppe, inne, ute, i kirken, i naturen.. 2. Hva slags bilde har du av Gud? Hva slags egenskaper knytter du sterkest til Gud, i dag? 3. Hva betyr det for deg å la Gud være den som bærer, og holder ting oppe?

Født på ny, til nytt liv

Karen Graaten taler. Bibeltekst: Johannes 3,1-7. Spørsmål: Hva vil du si er forskjellen på livet før og etter man tror på Jesus? Er det noen særtrekk ved det nye livet, som inspirerer deg spesielt? Hvordan kan du i dag leve nær Jesus i det nye livet?

En annerledes vei, en frihetens vei!

Janne Frøyland taler. Hva vil det si å følge Jesus i vår tid og hva forteller Bibelen oss om denne veien? Spørsmål: 1. Hvem lar du deg lede av / hvem får lede deg?2. Tør du stå for det du tror på?3. Hva er frihet for deg?

Utrustet til tjeneste

Eirik Austeng taler. Les gjerne hele Efeserbrevet, men fokuser på kapittel 4. 1. Gud er aktiv ovenfor sitt skaperverk. Hva betyr det personlig for deg (ikke teologisk) at Gud ble menneske i Jesus Kristus? 2. Hva tenker du om å være utrustet til tjeneste? Hvor har du din tjeneste i Guds rike? (Kirke, jobben, fotballaget du trener, naboen du følger opp) 3. Hva kan menigheten gjøre mer/mindre av for å utruste flere til tjeneste? Hva kan du evt bidra med…