Korona – Informasjon

Her kommer oppdatert informasjon om hvordan Hamar Frikirke forholder seg til Korona-viruset.

Siste oppdateringer

Onsdag 01.04 kl. 1200

• Hamar Frikirke stenger alle offentlige samlinger frem til onsdag 15. april. Det innebærer gudstjenester, bønnemøter, årsmøtet, husgrupper, torsdagskaffen og studentmiddag.
  • Det kommer undervisning og gudstjenester på nettet. Følg med her.
  • Konfirmantsamlingen fortsetter på nett.
  • Traineesamlingen på fredager forkortes, men fortsetter da teamboligen regnes som en husstand
  • Vi oppfordrer til å bruke den ekstra rolige tiden til å la fasten få sitt fokus. Søk Gud i stillhet, Ordet, bønn og nattverd i hjemmene. La tiden bli en forberedelse til påsken og oppstandelsesfeiringen.

Hamar Frikirke har opprettet en ny side på våre hjemmesider der vi vil publisere ressurser og veiledning til den ekstraordinære fastetiden vi alle blir “tvunget” inn i. Den vil hete “ressurser til hjemmene”. Følg også med på vår kalender for info om når ting skjer på nett, og hvordan du kan delta.

Fylkesmannens siste anbefalinger kan du lese her.
Folkehelseinstituttets siste nformasjon finner du her.

Hilsen Staben i Hamar Frikirke