Hamar Frikirke

  • Play Videohttp://www.youtube.com/watch?v=BAt57cnwfAg

B-tween

B-tween, samling for nestenåringer

B-tween er en fredagsklubb for nestentenåringer. Her treffer vi venner og har det kjempegøy med spill, kiosk og peptalk. Vi har wii, biljard, fuzzball, bordtennis – og mange brettspill.

B-tween
Klubb for 5.-8. klassinger
Annenhver fredag kl. 17.30-19.30


Hvordan er en B-tween-samling?

B-tween handler om å komme sammen med andre nes-tenåringer, høre om Gud og ha det gøy.

En B-tween kveld består av: Første timen fri lek, spill og kiosk. Andre timen lek og konkurranser, pep-talk, sverd-staffett og talent-staffett. Vi har diverse premieringer, for konkurranser, for B-tween stolen (en tilfeldig utvalgt stol, der den som sitter på den under samlingen får en premie ved god oppførsel), og for svar på oppfølgingsspørsmål etter pep-talken.

Peptalk er andakten på B-tween. Vi ønsker at det skal være “kort og godt”. Undervisningen må ikke nødvendigvis være så lang, men den må være praktisk, levende og livsnær. Denne høsten har vi invitert tenåringer fra menigheten til å komme å dele. Ungdommene har fortalt vitnesbyrd om sine erfaringer med Gud, og utfordret nestenåringene. Et mål er at vi hver gang har med både Bibel, erfaring, sannhet og tilegnelse. (BEST)

Sverd-stafetten. I Bibelen sammenlignes Guds Ord med et sverd. Det er nestenåringene selv som bytter på å ha sverdet. Den som har det velger seg et bibelvers, leser det og sier en setning eller to om hvorfor han/hun liker dette verset. Etterpå kan de som er klar for utfordringen, rekke opp hånda – og den som har sverdet velger hvem som skal få dele neste gang.

Talent-stafetten. Vi er skapt forskjellig og alle har fått noen talenter. På B-tween er det mulig å vise fram sitt talent og så sende stafetten videre til nestemann som har lyst.