Stab og lederskap

Pastor Jon-Arne Frøyland

Jeg er gift med Janne og har 2 barn, Jonas og Juliane. Vi bor i Sandvika, en perle nær Mjøsa i Ottestad. Jeg var ungdomspastor i menigheten fram til 2007, da jeg tok over som pastor. Min utdannelse har jeg fra BI Oslo, Høyskolen på Lillehammer og Rena, innenfor økonomi og administrasjon, med fordypning i personalutvikling og ledelse. Etterutdanning i Kristen historie og teologi ved Høyskolen i Staffeldtsgate. Tidligere har jeg jobbet i Ungdom i Oppdrag som prosjektleder og assistent til organisasjonens leder.

Jeg brenner for at folk skal bli grepet av evangeliet og bli disipler av Jesus. Mitt hjerte banker ekstra for de som ennå ikke er med i kirka. Ellers er jeg en sosial kar med godt humør, glad i sang og musikk, veldig sportsinteressert og da særlig i fotball, som kanskje er det viktigste av alle uviktige ting.

Send epost – tlf: 93043604

Ungdomsleder Anders Myklebust

Jeg er 38 år gammel, gift med Siri Helen og sammen har vi 4 barn. Vi bor i Stange sentrum. Jeg har jobbet i Ungdom i Oppdrag siden 2000, først i Skien og så nå på Grimerud, utenfor Hamar – der jobber jeg med tenåringsarbeid gjennom misjonsturer og leirvirksomhet.

Jeg startet som ungdomsleder i kirka i 2016, der har jeg med meg et ungdomslederteam på 4 stk som bor i huset ved siden av kirken. Min hovedoppgave er å lede ungdomsarbeidet, coache ungdomslederteamet og gi retning gjennom forkynnelse.

Mitt hjerte er å se unge mennesker bli satt i brann for Jesus og være med å se vennene sine komme til tro. Vi har en visjon om å ha en kirke uten vegger, der det er lett å komme inn i kirka og at vi på en naturlig måte kan bringe med oss troen utenfor kirka.

Jeg har stor tro på å jobbe på tvers av trossamfunn og bygge enhet i byen. Ellers så er jeg en meget sosial kar med en stor interesse for fotball. Det er heller ingen hemmelighet at jeg er en stor fan av Jim Carrey, det kommer stadig til uttrykk i prekene mine.

Send epost – tlf: 93426597

Menighetsarbeider Eirik Austeng

Jeg er 27 år, oppvokst på Koppang i Østerdalen. Jeg bodde mesteparten av tenårene i Romedal rett utenfor
Hamar. Jeg har tidligere hatt engasjement i Den norske kirke, der jeg har jobbet aktivt med ungdom og konfirmasjonarbeid, først som frivillig i Uranienborg på Oslo vest, så som ansatt i Fjell kyrkjelege fellesråd på Sotra utenfor Bergen. Etter videregående har jeg reist en del, bodd et halvt år i Laos der jeg jobbet som lærer gjennom Hald Internasjonale Senter i Mandal, tatt siviltjeneste, studert ett år med idrett på Idrettshøgskolen i Oslo, før jeg fant veien til Menighetsfakultetet i Oslo. Der studerer jeg profesjon teologi, og har en integrert bachelor i Ungdom, Kultur og Tro.

Jeg syntes lederskap og forkynnelse er skikkelig spennende. Jeg digger å høre en god preken, og liker veldig godt å drive med lederskapsutvikling -av meg selv og sammen med andre. Her i Hamar Frikirke skal jeg lede arbeidet med unge voksne, da spesielt med fokus på støperiet, samt utvikle og drive konfirmasjonsundervisning.

Ellers er jeg utrolig glad i trening og friluftsliv, og du kan fort finne meg i skogen sittende ved et bål, eller på Koigen der jeg spiller masse sandvolleyball.

Send epost

Barneleder Else Samnøen
Født 3.januar 1969

Jeg ble den heldige utkårede til å gifte meg med Øystein Samnøen i 1996! Vi er velsignet med to herlige barn, Ludvig og Engel Linnea! Vi bor i Bekkelaget, like ved Hamar.Jeg kommer fra Mysen i Østfold,

Jeg er utdannet lærer og diakon,men har kun jobbet som lærer i skolen en rekke år. Nå jobber jeg i Barnevakten, en organisasjon som formidler råd og tips om mediabruk til barn og voksne. Elsker kaffe og gode hjerteprater med venninner og folk flest! Å skratte, DET er livet:)

Jeg brenner for at små og store skal ha det trygt og godt, bli respektert og akseptert uansett hvordan de er skrudd sammen! Mitt hjerteønske er også å se barn vokse seg inn i et nært og varmt trosforhold til Jesus og få være med å bygge de opp til å bli gode og trygge samfunnsborgere!

Eldsterådet er menighetens styre, med ansvaret for visjoner, strategier, program og innhold i kirken. Vi skal sørge for at menigheten får god åndelig næring og passe på at det ikke sniker seg inn usunne ting i blant oss. Vi er også opptatt av å se mennesker og sørge for at menigheten er et inkluderende fellesskap.

Eldsterådet består for tiden av: Pastor Jon-Arne Frøyland, Øystein Samnøen, Geir Sandberg og Anders Eek. Menighetsarbeider Eirik Austeng møter også på eldsterådene.

Diakonrådet har ansvaret for å de praktiske rammene i menigheten, økonomi, praktiske tjenester og omsorg for enkeltmennesker.

Rådet består for tiden av Brede Moldstad (vaktmester og brannansvarlig), Jon Terje Myklebust, Ragnhild A. Jenssen, Yanire Sierra Sastre, Harold Johansen (leder) og Jon Åge Myklebust (økonomi).