Nå skjer det! Blir du med på arbeidsfest?

I uke 25, 26 og 27 forvandler vi gårdsplassen og svalgangen mellom kirken og kirkestua til en idyllisk oase av klassisk brostein, flotte grusganger og pene blomsterbed.

Resultatet kommer til å bli et kjempeløft for både oss og nabolaget vårt. Et kirketun vi og generasjoner etter oss kan være stolte av!

Marius Lone Kristensen er en erfaren mann på slike prosjekter og har tilbudt seg å være både prosjektleder og steinlegger i uke 25, 26 og 27. Han har med seg en prosjektgruppe bestående av Brede Molstad, Harold Johansen og Anders Eek. Entreprenør Inge Myhre utfører deler av forberedende grunnarbeid med graving, planering og frakt av masse.

Prosjektbeskrivelse, plantegning og fremdriftsplan ligger som vedlegg, til informasjon.
I denne perioden trenger vi hjelp av 4 – 5 personer på dagtid mandag – lørdag, og / eller 4 – 5 personer ettermiddag / kveld mandag – fredag i samme periode som kan være med.

Vil du bli med på dugnadsfest – en eller flere dager – i denne perioden?

Vi trenger i hovedsak folk til to typer jobber:
1. Fysisk arbeid dagtid eller kveld: Lemping av stein, trillebårkjøring, spading og annen generell bæring.

2. Velferdsvirksomhet: Kakebaking, vaffelsteking, lunsjlaging, kaffekoking og saftblanding. Noe plastring av sår og trøsting av arbeidsfolk med vond rygg og såre knoker må påregnes.

Er du interessert i å være med en eller flere dager? Kom innom eller kontakt Marius på 97 56 86 42 om du kan bidra.

Klikk her for vedlegg med mer info om prosjektet.

Sjekk oss ut en søndag

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl 11:00.
Her vil du bli tatt godt imot, høre hva vi tror på, oppleve feiringa, og bli kjent over kaffe og is etter møtet .

Du er hjertelig velkommen!

Hornsgate 12, Hamar, Norway