Søndagsskolen

Hver søndag under gudstjenesten er det egne søndagsskolesamlinger for barn opp til 13 år. Vi leker sammen, gjør morsomme og rare ting, ber sammen, har konkurranser og lærer om Jesus. Vi bruker bibelhistorier til å bli kjent med Gud. Historiene brukes også som grunnlag for å snakke om hva bibelske personer og hendelser lærer oss om hvordan vi kan leve et godt liv – både som medmennesker og troende.

En gang i blant har vi et innslag kalt “søndagens gjest” der en ungdom eller voksen fra menigheten forteller litt om seg selv, hvorfor man er kristen og deler et bibelvers med barna. Vi pleier å avslutte samlingene med en loddtrekning der vinneren får velge seg en premie fra Søndagsklubbens skattkiste. Etterpå er det gratis is og saft til alle.

Sjekk oss ut en søndag

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl 11:00.
Her vil du bli tatt godt imot, høre hva vi tror på, oppleve feiringa, og bli kjent over kaffe og is etter møtet .

Du er hjertelig velkommen!

Hornsgate 12, Hamar, Norway