FREAK for ungdom

freak logoHva er Freak?
Freak er Hamar frikirkes ungdomsarbeid som samles hver fredag i kirkerommet kl 20.00. Der det er lek morro, lovsang og noen som deler noe fra bibelen og eget liv angående kristen tro og det å ha en relasjon med Jesus, etterpå er det café nede. Hver fredag ser absolutt ikke lik ut men det er den røde tråden. Vi samles ikke kun på fredager, av og til er det andre arrangementer og hyggekvelder, ja til og med turer utenlands som blir holdt i regi av Freak.

Disipler som gjør Disipler
Dette er visjonen til Freak. Disippel betyr: “En etterfølger/elev av en lærer, leder eller filosof ”. I vårt kristne vokabular er læreren Jesus og disippelen den som går i hans fotspor. En disippel er ikke bare en elev, men en disippel blir også en lærer. En som etterfølger, men som igjen lærer opp nye til å følge etter. Disipler er mennesker som kontinuerlig blir disippelgjort og disippelgjør. Dette ønsker vi å leve ut.

Hvem er Jesus og hva vil det si å være en kristen?
Vi tror på Jesus Kristus, vi tror at menneskeheten var separert fra Gud ved synd, fordi han er hellig, men Jesus har tatt all vår skyld og synd og den straffen vi fortjener – dette betyr at vi kan ha en daglig relasjon med Gud, vi har valgt å gi livet vårt til han og tro på og stole på at han vet best!

VERDIENE
Jesus i alt – fordi det er han vi lever for og det er Han alt haldler om, lever vi dette vil det andre følge.
Kjærlighet – elske Gud elske mennesker. Freak skal være et sted der alle føler seg elsket og sett.
Frihet – Frihet til å være den man er skapt til, til, frihet fra synd og skam, religiøsitet og menneskefrykt
Enhet – et inkluderende felleskap,
Tilbedelse – Jesus alene blir tilbedt i måten vi lever og gjennom lovsang.
Utruste unge – vi satser på de unge! vi vil at unge mennsker skal få den “maten” de trenger og kan vokse på.

Hvordan kan du være med?
Vi ønsker at alle som er en del av freak skal gjøre Freak til det det er! Dersom du har lyst, kan du bli med på: lovsang pynting media cellegruppe tek. team mentoring

Hvem er teamet?
Teamet er en gruppe unge voksne som bor i det gule huset ved siden av kirka, det er de de som driver ungdomsarbeidet. De er her for ungdommene hele uka og det er bare å stikke innom (tlf. nr. til teamet står bakpå, bare å ta kontakt) vi vil at alle skal føle seg velkommne og at en konstant tilstedeværelse kan skape et godt miljø blandt ungdommene.
Det er bare å ta kontakt om man har spørsmål, vanskelige tider, trenger noen å snakke med eller rett og slett bare vil henge.

Hold deg oppdatert på Freaks facebookgruppe.

Sjekk oss ut en søndag

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl 11:00.
Her vil du bli tatt godt imot, høre hva vi tror på, oppleve feiringa, og bli kjent over kaffe og is etter møtet .

Du er hjertelig velkommen!

Hornsgate 12, Hamar, Norway