Søndag: Støperiet

• May 21

Starter: 17:00

Slutter: 18:00

Støperiet for unge voksne(men åpent for alle) annenhver søndag. Mingling halvtimen før med kaffe, snacks og sosialt.

Eirik Austeng fortsetter taleserien om trosbekjennelsen: Når vi sier trosbekjennelsen sier vi indirekte at Jesus er Gud, og at Gud kom ned til jorda. Hva betyr dette, og ikke minst, hva sier bibelen om tema? Dette er en stort og komplisert tema som kirken har krangla om i 2000 år, som Eirik skal preke om på under 30 minutter. Kanskje du burde komme å se om han klarer det, og om han klarer å gjøre det relevant for livet? Utfordringen er herved gitt, til både deg og til Eirik.

Klikk her for mer info om Støperiet.

Sjekk oss ut en søndag

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl 11:00.
Her vil du bli tatt godt imot, høre hva vi tror på, oppleve feiringa, og bli kjent over kaffe og is etter møtet .

Du er hjertelig velkommen!

Hornsgate 12, Hamar, Norway