Onsdag: GREP-samling for menn

Starter: 19:00

Slutter: 21:00

Hvor: Kirkestua

Velkommen til samlinger for menn i kirkestua hver første onsdag i måneden kl. 19.
Karl Otto som leder møtet. Sven Anker Hognestad er kveldens gjest.Ta med noen venner og kom til en uformell og hyggelig kveld. Alle menn er hjertelig velkomne.

† Kaffe og noe å bite
† Uformell samtale
† Bibelen
† Kveldens gjest

GREP står for fokuset på: Gudsliv, Relasjoner, Evangelisering og Praktisk.
Er livet stillestående, eller går det i sirkel? Gjør et GREP for å få fremdrift. Bli med på GREP-samling, som består av menn som vil det samme. Har du allerede god fremdrift – bli med å inspirere de andre.

GUDSLIV: Få hjelp til å styrke det åndelige livet. Vi vil at det skal prioriteres sterkt, og at ikke utfordrende omstendigheter skal hindre oss i å utvikle vårt forhold til Herren.
RELASJONER: Få hjelp til å vitalisere og utvikle forholdet til familie – naboer – venner – kolleger.
EVANGELISERING: Utvikle frimodigheten overfor ikke-kristne. Formidle konkrete redskaper og ideer.
PRAKTISK: Vi ønsker å være praktiske med å hjelpe hverandre, og overfor andre som vi ønsker eller velger å gjøre en tjeneste. Vi vil oppøves i villighet til å hjelpe.

Sjekk oss ut en søndag

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl 11:00.
Her vil du bli tatt godt imot, høre hva vi tror på, oppleve feiringa, og bli kjent over kaffe og is etter møtet .

Du er hjertelig velkommen!

Hornsgate 12, Hamar, Norway